Josef Dvořák

Black Friday – přijďte si užít skvělé komedie se slevou 20%

24.11.2022 00:00

Vážení diváci,

v rámci akce Black Friday nabízíme vstupenky na všechna naše představení v Divadle Gong a Divadle Semafor do konce roku 2022 se slevou 20%.

Akce platí od 24.11. do 27.11.2022 Slevu lze uplatnit pouze při on-line nákupu vstupenek, na pokladnách Divadla Gong a Divadla Semafor ji uplatnit nelze. Při platbě bankovním převodem je sleva platná pouze v případě včasné úhrady. Při nedodržení termínu splatnosti nárok na slevu zaniká.

Postup objednávky: U vybraného představení kliknete na odkaz "vstupenky" a zadáte počet objednávaných vstupenek. Zde se vám ještě objeví původní cena. V dalším kroku se přihlásíte, případně vyplníte požadované údaje u jednorázové objednávky, a vyberete způsob platby. I zde se vám stále zobrazují vstupenky za původní cenu. V předposledním kroku, v rekapitulaci objednávky se vám pod vybranými sedadly zobrazí políčko "Uplatnit slevový kód k představení". Zde zadáte slevový kód blackfriday a po jeho potvrzení se vám sleva započte. Pak již stačí objednávku závazně potvrdit a vstupenky uhradit on-line kartou nebo bankovním převodem.

Black Friday
TOPlist